Jump to content

IFRS

A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft fő szakterülete elsősorban a könyvvizsgálat, valamint a nemzetközi adózási kérdések témaköre.  A nemzetközi üzleti struktúrák kiépítésében való aktív részvétel és az adók minimalizálásának megtervezése két olyan központi terület, melyet a Moore Stephens tagjai szolgáltatásaikkal, tanácsaikkal sikeresen végeznek globális ügyfélhálózatukban.

A nemzetközi cégeknek nyújtott további szolgáltatásaink közül elsősorban az IFRS-el kapcsolatos tanácsadás emelhető ki, főleg kis és közepes vállalatok (KKV) számára.

Az IFRS alkalmazása kis- és középvállalkozásoknál láthatóan egyszerűbbé teszi a pénzügyi jelentések elkészítését. Ez elsősorban azon KKV-k esetében lehet hasznos, melyeknek pénzügyi jelentéseket kell készíteniük rendszeresen, de nincsenek nyilvános számadási kötelezettségeik – azaz a vállalkozások 95 %-ának. A KKV-knak készült IFRS lényegesen egyszerűbb, mint a teljes komplex IFRS, segítségükkel a pénzügyi jelentések sokkal gyorsabban és kevésbé költségesen elkészíthetőek.

Az IFRS bevezetése számos előnnyel jár a kis- és középvállalkozások számára:

  • költségcsökkentési lehetőségek
  • a pénzügyi jelentések kevésbé bonyolult, s így sokkal költséghatékonyabb elkészítése
  • nemzetközi finanszírozáshoz való könnyebb hozzáférés
  • egyszerűbb összehasonlíthatóság nemzetközi téren


És hogy hogyan segíthet ebben a Moore Stephens?

Az IFRS bevezetése KKV-nál egyszerű és költséghatékony, ha tervezése testre szabottan történik. A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft segít az új sztenderdek bevezetésének következményeit felmérni, segít dönteni abban, hogy mi lenne a legmegfelelőbb lépés mindezek függvényében.


Írjon nekünk

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top