Jump to content

IT & telekommunikáció

Az IT szektor szerepe és így mérete is egyre növekszik a világban. A web felület szerepének előretörése megköveteli, hogy ennek megfelelő lépéseket tegyünk. Az adatbiztonság, valamint a külső támadások elleni védelem sose volt még ilyen fontos, mint manapság. A cégeknek IT szakemberekre és testreszabott alkalmazásokra van szükségük.  A piacon ennek fényében rövid időn belül sok új kis cég fog megjelenni, de sokan el is bukhatnak.

A telekommunikációs piac az elmúlt 5 évben látványos növekedésnek indult az intenzív árverseny és árszabályozások ellenére. Az internet és szélessávú szolgáltatások, valamint a mobil szolgáltatások előretörése révén az ezekből származó árbevételek gyors és nagymértékű növekedése sok vállalatot vonzott a piacra. A következő 5 évre azt jósolják, hogy a mobil és az adatszolgáltatások (IP) további látványos fejlődése várható, többek között biztosítva olyan szolgáltatásokat mint video üzenetek, video telefon, szélessávú ADSL és vezetékes video szolgáltatások.

A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft is tisztában van ezekkel a folyamatokkal. Ügyfeleinket ennek megfelelően látjuk el személyre szabott tanácsadással, adóoptimalizálással figyelembe véve ezen üzletág piaci sajátosságait.

 Írjon nekünk

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top