Jump to content

Átvilágitás

A globalizáció és a technológiai fejlődés felgyorsulása következtében a vállalati összeolvadást és felvásárlást a növekedés és az ágazati konszolidáció fontos eszközének tekintik. A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft átvilágítási munkatársai az ügylettel kapcsolatos kockázatok korai azonosításával és azok kezelésére vonatkozó tanácsadással segíthetik a cégvásárlások hatékonyságának növelésében és a döntéshozatal megkönnyítésében.

Adóügyi átvilágítás

A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft adóügyi átvilágítási munkatársai az adóelszámolási rendszerhez kapcsolódó, átfogó (valamennyi adónemre kiterjedő) és korlátozott (csak bizonyos adónemekre kiterjedő) vizsgálatokat is végeznek, kiemelve az esetleges adókockázati területeket. Az átvilágításról készített írásos jelentésünk nemcsak értékeli a vizsgált területeket, hanem rögzíti az adóoptimalizálási lehetőségeket is.

Koncepciónk előnyei:
  • megfelelő időben feltárjuk a problémás területeket, és javaslatokkal segítünk mérsékelni az adóhatósági ellenőrzés következményeit;
  • azonosítjuk a lehetséges adókockázatokat, ami jelentős segítséget nyújthat a tranzakcióval kapcsolatos tárgyalási folyamatban;
  • ha nincs jelentős adókockázat, az átvilágítás során szerzett ismeretek nagyban hozzájárulnak a felvásárlási tranzakció adózási szempontból történő leghatékonyabb struktúrájának meghatározásához.

Írjon nekünk

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top