Jump to content

Szolgáltatások

A XXI. században egyre több problémával találja szembe magát egy Társaság. A sikeres üzleti működés alapja túlzottan komplexé vált. A jogszabályok folyamatos változásának nyomonkövetése hatalmas terhet ró a cégvezetők vállára, mialatt elsődleges feladatuk az üzleti kapcsolatok ápolása és sikeres építése.

Szolgáltatásinkat ügyfeleink igénye alapján állítottuk össze. A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft ügyfeleinek nem csupán a hagyományos könyvvizsgálat és adótanácsadás területén szeretne professzionális szolgáltatást nyújtani, hanem igyekszik segíteni munkájukat lehetőleg minden szakmai kérdésben.

Célunk, hogy Önnek ügyfélorientált módon komplex, nemzetközi szintű pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat nyújtsunk, az Ön által ránk bízott feladatokat maximálisan, vállalata igényeinek megfelelően oldjuk meg, ezért rendkívül fontosnak tartjuk a Partnereinkkel folytatott folyamatos, naprakész kommunikációt.

A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft motivált és dinamikus csapata folyamatosan vállalata rendelkezésére áll, hogy magas színvonalon szolgálja ki speciális igényeit. Munkatársaink többsége felsőfokon beszél németül és angolul.

A szakmai kapcsolatok kiépítése mellett szeretnénk Vállalatukkal és munkatársaikkal személyes emberi kapcsolatokat is ápolni. Ennek megfelelően céljaink: 

  • Partnereink igényeinek széleskörű megismerése és magas színvonalú kiszolgálása
  • Érdeklődésük és bizalmuk elnyerése és folyamatos fenntartása
  • Szolgáltatásaink és rendszerünk minőségének állandó fejlesztése, bővítése
  • Kollégáink számára kellemes munkakörnyezet kialakítása, erőforrásunk megtartása és folyamatos továbbképzése
  • Kiemelkedő üzleti kép kialakítása vállalkozásunkról és ennek a képnek való maradéktalan megfelelés
     
Közös célunk, hogy valódi piaci értéket teremtsünk!
 

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és ismerje meg személyesen munkatársainak és szolgáltatásainkat!


Írjon nekünk

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top