Jump to content

Termelés és kereskedelem

A termelő vállalatokra manapság egyre komplexebb üzleti kihívások várnak. A globális piac magasabb minőséget, gyorsabb kiszolgálást követel, mindezt alacsonyabb költségekkel, miközben a tömegfogyasztás és az outsourcing mind növeli a versenyt. A sikeres vállalatoknak mindezeknek úgy kell megfelelniük, hogy közben a fogyasztóközpontúság se sérüljön, az igényekhez igazodni tudjanak.

Ráadásul a kereskedelemben az erősödő versenyben folyamatosan új szereplőkkel kell szembenézni a már így is telített piacokon.

A hagyományos kereskedelmi modell eltűnt, az eladási dinamizmus forradalmasodott, és a sikeres cégeknek meg kell tanulniuk túlélni és alkalmazkodni az ellenséges új gazdasági modellekhez. Intelligens és megfontolt értékesítési stratégiára van szükség. A minőségi és mindenekelőtt aktuális információk birtoklása egyre fontosabb és elengedhetetlen.

A Moore Stephens Hunaudit 2000 Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft tudja ezt, és meghallgatja ügyfeleit, figyel rájuk, igyekszik megfelelő kapcsolatot kiépíteni velük, hogy megérthesse üzleti működésüket, sajátosságaikat. Így képes valós piaci értéket teremteni ügyfelei számára.

 Írjon nekünk

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top